Over ons

Mijn naam is Suzanne Verveer (1970) en vanaf 2012 ben ik als trainster verbonden aan deze hardloopgroep. Ik heb verschillende opleidingen hiervoor gevolgd waaronder ook de opleiding tot geven van Runningtherapie. Wij vinden het erg belangrijk dat niet de prestatie voorop staat maar het plezier. Hoe leuk is het om buiten te sporten, in het mooiste stukje groen van Rotterdam, met vrouwen die naast een sportprestatie ook de gezelligheid erg belangrijk vinden. Daarnaast krijg je van ons gevarieerde trainingen die je enerzijds uitdagen maar ook een goed gevoel geven. En mijn motto is je kan iedere dag (opnieuw) beginnen met hardlopen!


Mijn naam is Carola Schouwerwou (1972). Ik ben na een jaartje alleen hardlopen gaan lopen bij de loopgroep. De reden; meer gezelligheid en iedere keer afwisselende trainingen. Het lopen met andere vrouwen begon ik echt leuk te vinden. Na een half jaartje ben ik twee x in week de beginners of gevorderde groep gaan trainen, dit doe ik met veel plezier. De trainingen zijn gevarieerd van duurloop-, interval-, heuvel- en circuittraining en op ieders niveau. Naast deze trainingen geef ik Runningtherapie, hiervoor heb een opleiding gevolgd. Deze trainingen zijn vaak individueel en op locatie. Ook speel ik graag in het weekend een wedstrijdje waterpolo. Ben je nieuwsgierig, meld je dan aan voor een proeftraining, je kunt elk moment starten met hardlopen!


Mijn naam is Regina Schmits (1962) en ben 6 jaar geleden begonnen met hardlopen in deze loopgroep. Ik had toen nooit kunnen denken dat ik alweer zolang aan het rennen ben in het groene hart van Rotterdam en elders door het land. Ik loop graag hard omdat ik mijn hoofd leeg kan maken en mijn conditie op pijl kan houden. Nu alweer twee jaar geef ik met plezier les in deze loopgroep en ik heb vorig jaar de hardloopopleiding afgerond. Sinds 1995  ben ik ook aan de slag als sportmasseuse dit kan ik goed combineren met het geven van hardlooptrainingen. Ik hoop nog jaren door te kunnen rennen en met plezier les te kunnen geven in deze gezellige en sportieve loopgroep.

Carola, Regina en Suzanne