Vleermuizen Kerstloop 2018

In 2013 vond de eerste Vleermuizen Kerstloop plaats. We begonnen toen met een bescheiden aantal lopers. De sfeer was er niet minder om en daarom groeide de loop ieder jaar met meer lopers aan de start. De kracht van de Vleermuizen Kerstloop is dat het op het gezelligste moment van het jaar plaatsvindt, vlak voor Kerst. Ook zijn er allerlei lekkere warme hapjes en activiteiten voor de kinderen. Daarnaast gaat het parcours door het mooiste en groenste stukje van Rotterdam. Dit jaar wordt de Vleermuizen Kerstloop georganiseerd door heuse professionals, de heren van de Bergse Plasloop. Daar zijn we erg blij mee. Natuurlijk zorgen wij ook dat we er zijn en zullen we ons steentje bijdrage om er weer een warme en gezellige loop van te maken. Doe je ook mee? Klik dan hier.

vlloop.jpgvlloop1.jpg

Vleermuizen Kerstloop 2017 en Vleermuizen Kerstloop 2013

Beginnen met hardlopen

Denk jij altijd dat hardlopen niets voor jou is, maar kijk je wel altijd naar hardloopsters om je heen of denk jij dat je al moet kunnen hardlopen om je bij een loopgroep aan te sluiten? Dan willen wij je graag uitnodigen om bij ons gratis twee proeflessen te komen volgen. Je zal zien en ervaren dat ook jij kan leren hardlopen! Het voordeel als je het bij ons leert is dat we direct de hardlooptechniek uitleggen en we je verantwoord laten opbouwen. Niets is zo teleurstellend als beginnen met hardlopen en direct een blessure op te lopen. Dus twijfel niet langer en zet de eerste stap door contact met ons op te nemen.

Nieuwe website

Beste hardloopsters, wij zijn super trots op onze nieuwe website. Onze oude naam, ik-loophard, hebben we veranderd dit om verwarring met een andere hardloopclub te voorkomen. We heten vanaf nu LoopgroepRotterdamseVrouwen. Dit maakt duidelijk waar we lopen en met wie we lopen namelijk met vrouwen uit Rotterdam en omgeving. We zijn trots op ons logo en hopen dat meer vrouwen ons gaan vinden, want een hardloopclub zoals wij vind je maar zelden, dit kan je navragen bij onze hardloopsters. Naast hardlopen staat plezier en gezelligheid bij ons voorop.

logo2.png                                        ced318c5-10f1-4a58-8a57-059916db9336.jpg

Voor meer info: www.loopgroeprotterdamsevrouwen.nl